you don't have to be mine.

imorgon flyttar jag! jag och cameylou har precis packat ned de allra sista sakerna i tiotusentals papperskassar och gone wild med tejpen! just nu känns mitt lilla rum väldigt färglöst och oerhört tråkigt, och i min mage känner jag nervositeten komma. och en stor kungspizza försöka smälta, haha. det ska bli sjukt roligt imorgon, och jag älskar verkligen min lägenhet. men nu är det smul'time med mitt kex! hihi.

vy från ett luftslott.

jag spenderar sådär måttligt förmycket tid på styleroom. jag flyttar på fredag, och har mitt lilla liv i väldigt stora lådor just nu. att göra listan börjar på ett riktigt behagligt sätt att minska och snart är allt fixat och färdigt. den lilla ettan som ligger sådär helt lagom ifrån hagatorget i söderköping kommer så snart att vara utsmyckad och helt bambilicious. allt jag längtat efter i så himla lång tid kommer snart att bli mitt. ett ord - frihet. jag är singel, jag bor själv och jag är fri. fri att spela musik bara jag gillar. äta hur mycket sötsursås som helst på mina nudlar. dansa runt till gatan upp och bjuda hem folk på vin och fredagsgott! just nu är jag nog allra mest sugen på att köpa mig en bunt fina ljus i turkost (från lagerhaus), och dricka vin ur fina lila vinglas (också från lagerhaus). skära upp rödlök, ost och kex (hihi) på en elefantskärbräda (från indiska). och kramas. nu tänker jag se på sex and the city, för det är bäst.


vi faller långsamt ned i mörkret - till vår egen undergång.

okej, nu är jag officiellt sämst i världen. jag har fastnat på en bana på super mario 2, och jag kommer inte vidare. dagen idag har varit ganska långsammast också. fast så får det kanske vara. gårdagen var hur mysig som helst! kvällen började hos therese där vi lade lite make up och lyssnade på härlig musik. och inväntade boysen. vi hällde upp varsitt glas rödvin och började hälla upp och hacka allt möjligt till en stor härlig plockmåltid. sedan var det middag för fyra i hennes lilla mysiga kök. sedan blev det mysig kväll i övrigt med alfapet och massa härligt folk och fjantiga videoinspelningar i köket. idag sov vi till klockan tre och resten av dagen har spenderats i världens segaste pace. helt nykter, låångsam lördag. visserligen känner jag mig rätt skön i huvudet av min cocillana medicin, haha.

och jag skulle så gärna vilja ha sallad just nu. stor fräsh sallad med fetaost, oliver, vitlök, sparris, rödlök och kyckling. nam! så godast. imorgon får det bli. nu - super mario.


idag känner jag "go with the flow".


at the end of the day.


jag är tjejen som inte kan retuchera bort rött i bilder ordentligt när therese har hållt för blixten. men gulliga var vi igår i alla fall. och shake'ade till britney spears. bästa therese!


if a double-decker bus crashes into us.

"and if a double-decker bus crashes into us,
to die by your side is such a heavenly way to die.
and if a ten-ton truck kills the both of us, to die by your side
well, the pleasure - the privilege is mine."

bara till dig, min finaste lou! jag är kär i dig. ♥
The Smiths – There Is A Light That Never Goes Out


you got no right to take my place.

idag var jag med vid dopet av hans johan tage, världens gulligaste lilla snubbe. hela grejen var hur sött som helst och mamma började grina när en vän läste en fin dikt. jag tycker att hela grejen är fin, men rätt skum. hur mycket synd har en sex månader liten bebis att ens tvätta bort? och hela grejen att det är gud som skapat och fixat den lille sötungen. det vet ju alla att det är caroline och johan? ;> i alla fall var det mysigt och nu är jag hemma igen och lyssnar på favoritlåtarna med the smiths. jag fryser och ligger under täcket. illa mår jag också. undrar om det kan vara all smörgåstårta? jag har aldrig ätit det före idag, och det är nog inget jag äter igen. ett ord - flott! ost och majonäs och gegga alltihop. jag funderar på om jag ska orka fixa lite med bilderna som togs igår kanskke? yes, så får det bli!


inte sanningen nu.


jag brukade vara en jättekort, smygtjock hästtjej med hästklistermärken och pocketböcker om magiska enhörningar. jag hade långt, vågigt, ljusbrunt hår - som på somrarna blev blondt i topparna. jag var med i en bokklubb när jag var åtta och fick mitt foto publicerat i tidningen tillsammans med min helt egna version av sabina potter. sedan klippte jag håret, struntade i stallet, började använda smink i åttan, hoppade av skolan och började kära ned mig i junkies. ibland är det roligt hur saker och ting kan ändra sig. fast roligt på ett lite trasigt sätt liksom.

if one drink could make the night.

jag är stressad. jag har mycket att göra och känner mig själv så väl att jag vet att jag borde lägga mig nu om jag ska orka röra mig upp ur sängen imorgon vid sjutiden. en tanke gnager lite i mitt huvud och det är om jag kommer att få mitt nya schema imorgon eller inte. jag känner inte riktigt att jag vill vara iväg på heltid, och sedan även inventera butiken på kvällen så som det är nu. det är så himla lite att göra, och att stå som en maskin och galga och larma fyrtioelva stycken jeans känns ju lite sådär. hoppas att det blir bra och att jag får sluta vid fyra istället för vid sex.

just nu sitter jag och lyssnar på earth songs (som vanligt) med kultiration. jag har lite småont lite här och där efter en röjig helg. bland annat har jag åkt på rumpan ute i alla snöhögar för att jag valde mina hala stövlar, och sedan har jag nog druckit ett par glas vin för mycket. den här helgen har varit jättemysig, tillsammans med fina vänner. vi har hängt på världens bar, spelat massor tvspel och riktiga brädspel. någon helsjuk variant som hette rappakalja, hur roligt som helst. jag älskar att spela spel tillsammans med mina vänner.

igår var jag även och tittade på min lägenhet! den är världens finaste och nu när jag vet att det bara är runt hörnet (20dagar) så börjar det pirra lite i magen. den var mycket större än vad jag trodde, och har två stycken gamla fönster på ena väggen. dock tror jag inte att den möbleringen jag tänkte mig kommer att fungera. jag får helt enkelt styra upp någonting annat. nu tänker jag i alla fall gå och lägga mig.

jag skulle vilja ha mys i parken. sol och skratt, och mys. i parken. just nu har jag lite söndagsångest.


what i like about you.

hello peeps! jag känner hur dåligt med updates det har varit på sistone, och det skyller jag på att min design inte har varit färdig förren häromdagen och då blir man ju lite opepp att skriva. :> det som har hänt sedan sist är typ att jag börjat på kappahl igen - och det går hur bra som helst. det rullar mest på och jag bara älskar att få jobba med kläder - för det är bäst i världen. sedan har det inte hänt så mycket - jag har spenderat lite tid med min bästaste vän lou, och vi har bara haft det bra. jag älskar verkligen henne, och det är hon som lyfter upp mig då jag är lite sämst. igår var i alla fall jag och en killkompis tillsammans med henne och några av de sötaste tjejerna jag vet! vi spenderade kvällen på världens bar och det var lika mysigt som alltid. det är nog något med världens. ;> ellerhur atte'darling? men mer rolig update kommer imorgon - ikväll tänker jag dricka guldöl (arboga 5,6) och kanskke något glas vin. och deppa över att jag missade chansen att träffa stefan igår, åh. hahaha, tjejer - ni vet vad jag menar! ;> i alla fall - lateeeeer. nu är det lördag, hihih!

There's no such thing as accidental infidelity.

Kexie'älskling. Jag pillar med det sista i dina stil- och kodmallar och tänkte passa på att muntra upp dig lite. Jag vet att saker inte är så lätta alltid och att allt mörker och all kyla såhär års gör att allt känns ännu lite mer hopplöst. Men, finaste Kexx, fortare än du tror kommer solen titta fram igen och vi ska ha en så fin sommar, du&jag. Pinky swear! Tänk bara på allt vi har att se fram emot! :}

Vi ska..



.. Och så en massa annat också, såklart! Vi måste bara hålla ut några månader till, sen kommer allt vända och vi kommer att se tillbaka och undra vad som egentligen var så svårt. Om bara en månad åker vi till London och världens finaste Yoshie, Maxie och alla andra. Det är stopp ett, och efter det är det snart vår. Just hang in there, Kexie'mine. & I'm here, always When destiny calls you you must be strong.

With love, ditt Kexx.

if i could have a minute please?

jag hoppade upp ur sängen imorse klockan sju och började ladda upp med you me at six på högsta volym. jag kände nästan inte ens igen mig själv då jag stod och skar purjolök på mina knäckemackor och dansade runt i mina nya blåa skor imorse vid sjutiden. tyvärr gick den där pigghetsrushen över någon gång vid två då jag ätit min lunchlåda med tomatsås och getost. och nu efter ett tag i telefonen med louie börjar jag att läsa fel och tror att kolmården söker libanesvakt (linbanevakt) i en annons på platsbanken. kanske borde jag krypa ned i sängen tillsammans med kinnis ikväll igen? en skiva lantbröd med ost och ett stort glas oboy. arrr, that sounds great!

för övrigt gick den första dagen tillbaka på kappahl (efter att ha varit hemma i två månader med bruten arm och alldeles för mycket chill'tid) väldigt bra. tyvärr skojade de inte när de sa att det var lågsäsong i januari och februari och de enda kunderna var säkert över sjuttio och gjorde inte mycket oväsen eller stök någonstans. alltså fanns det inte sådär fruktansvärt mycket att sysselsätta sig med. men efter att ha tagit en ordentlig koll på kassan blev det helt plötsligt tusen saker till att lära sig. returer, reklamationer och olika rabatter och artikelinformation. jag tycker sånt är skitkul att kunna och förhoppningsvis får jag något schysst flow där i kassan snart och inte står som ett fån och trycker på tangeterna som en synskadad myra. oboy och "snabba cash"boken var det ja!