baby, talk is cheap!

jag får bara inte nog! världens bästa serie får roa mig denna ensamma kväll hemma i kneippen. smartare, roligare och bättre serie finns bara inte. (ja, jag vet att jag bara säger sånt som folk redan vet) jag älskar sex and the city!


lights will guide you home

man har så mycket tid att tänka när man är ensam. mina tankar snurrar runt en lägenhet mitt i stan, och allmän nervositet inför måndag morgon då jag ska stå utanför dörren på baksidan av kappahl och knacka på. jag är lite rädd för att vara ett totalt failiure, åh.


source

diamonds are forever


source


I'M A PAC MAN, BE'BAPAPAPABOP

haha, det här är så himla bra! ;>


what's it like to grow old?

nu är jag trött, och har mycket funderingar i huvudet. men nu är det klart i alla fall - på måndag börjar jag jobba på kappahl ute i ingelsta! woho, grattis på mig. förutom det tänkte jag också försöka ligga i och få ett extra jobb, på en libanesisk restaurang i stan, det skulle kännas jätteskönt. det bästa av allt är nog att nu är det bara att jobba och jobba och jobba. jag slipper allt tråkigt pappersstrul!

spännande va? ja, jag tänkte nog att ni skulle tycka det.


source


she stole my future when she took you away



den här låten är nu officiellt min absoluta favorit! jag älskar när artister har sin egna stil och sticker ut ur mängden.

a night on the worlds'



tack alla fina tjejer för fin kväll med härligt tjejsnack! & tack till fina atte som förgyllde min tillvaro här nere i norpat. ♥

don't you know?

det har varit en lång dag idag. lång men bra, jättebra faktiskt. jag har träffat massa gamla tjejkompisar och bara haft det jättekul! allt detta tjejsnack och spring på stan och häng på världens har gjort mig så himla trött! det var nog sämst med uppdatering idag - men så blir det lätt när det är mycket saker som händer. jag har ju inte ens rört datorn idag.

ni vet hur en sak startar en kedjereaktion? liksom.. när någonting bra händer så händer någonting mer bra, eller hur misery loves company? nu med praktiken jag äntligen lyckats haffa kommer nu alltså mer.. saker (erbjudanden) - som ställer till det lite. nu har jag alltså lite av ett dilemma - men det löser sig väl såsmåningom?


good girls gone bad

den här dagen har varit jättebra! allt har bara flytit på och jag har hunnit med massor av saker. jag började dagen med ett möte med min arbetskonsulent och jag tror att jag kammat hem en praktik på en klädbutik i ingelsta - så himla roligt och skönt! äntligen så har jag kommit någonstans. sedan har jag hunnit med massa småsaker: som att skicka iväg mail och göra massa jobbiga småsaker, och sola!

och idag fick jag äntligen hem ett efterlängtat packet på posten! mina bilder på datorn har äntligen framkallats av fuji! så nu har jag massa finfina bilder hemma. smidigt och jätteroligt faktiskt. ta sista chansen och beställ dom här innan det går ut. :>

nu har jag ännu massa mer saker att styra med och nya avsnitt av one tree hill och gossip girl! så ha en bra kväll! ♥


source

i'm stupid to trust you

godmorgon! nu har jag hoppat upp ur sängen och vaknar till med leighton'låtar - bara för att liksom. snart ska jag iväg till ett möte med min arbetskonsulent och så ska vi ringa till en klädaffär jag kanske kan hoppa in i snart, det skulle vara roligt, vi får se helt enkelt! efter det mötet ska jag försöka hinna till infoteket - för att höra om det finns några schyssta utbildningar jag kan ta nästa år, mest för att göra arbetsförmedligen glada faktiskt. sedan har jag systembolaget på min lista, jag hade tänkt att köpa lite vin tror jag allt. ;> när alla 'ska göra'saker är färdiga tänker jag lägga mig och pressa inne på nordic. vi hörs latero helt enkelt!


source

got bette davis eyes

ibland kan jag bli avundssjuk på fina människor - som leighton tillexempel. sånna där som verkar vara bra på allt liksom. gossip girl'stjärnan som inte bara är känd skådis, helt galet vacker och nu kan hon sjunga också? come on, give me some of that! bette davis eyes


the boys pick

pojkvännen har assisterat modekritiker och ger er nu två snygga outfits - från ett manligt perspektiv såklart.
vill ni bli inspirerade eller bara glo på lite outfits pekar jag er mot lookbook.nu


source

watch me/watch you/watch it



den här klockan har mitt namn på sig. jag känner att en klocka med brunt läderband skulle vara så fint just nu. dock känner jag att jag inte har lust att betala hur många tusenlappar som helst. helst ska den vara gratiss, japp.

i thought i'd let you know/these things take forever

nu är jag tillbaka i sängen igen, efter ännu en dag av jobbsökande. idag har jag mött lite arbetsgivare och försökt att flirta in mig, hur det har gått får jag veta mer om imorgon när jag möter min arbetskonsulent. det börjar bli lite styrigt allt det här - det skulle vara skönt att få ett jobb någon gång!

i alla fall så har jag resten av dagen helt slapp och skön och jag ligger och funderar på om jag kanske ska ned på stan imorgon för presentshopping? vad säger du kex? nu tänker jag nog bara slappa i alla fall - jag är galet trött. coca cola och lite slötittande på sex and the city kanskke?


it's such a perfect day, i'm glad


source unknown

det har varit ett par stycken skitväder'dagar i rad nu. jag börjar bli trött på kalla regndroppar i ansiktet, gråa dagar och blöta löv. och så är det här ändå bara början. det som ska få göra mig glad är..
1. värmeljus, många och i olika lyktor för härliga färgkombos!
2. att ligga under en stor filt med en varm kopp choklad/té/kaffe.
3. galet varma bad med sköna oljor och mjukgörande saker.
4. ligga hemma och mysa framför någon bra film med pojkvän.
5. friheten att köpa ett busskort utan dåligt samvete och tänk att jag kan ju cykla och få lite motion - 
   det är för halt, kallt och jag har inga lysen på cykeln.
6. man sparar mycket mer pengar på hösten! = weekend på malta.

vad gillar ni med hösten?

cutest boy on earth


måste nog vara min kusins japanska spets dany. ♥
eller vad tycker ni?

right to shoes, right?

idag har jag varit duktig. jag har sökt sju jobb ute i ingelsta'området, och ska träffa fem arbetsgivare i olika klädbutiker imorgon. förutom jobbsökandet tänkte jag att jag också skulle ta mig en titt bland de olika nyöppnade affärerna - och gud vad jag känner att jag blev kär i scorett. så himla fina skor överallt! jag som inte ens använder högklackat så flitigt känner att jag skulle vilja köpa skor där för att ha som prydnad på en hylla på väggen. åh, så fint. kängor vill jag också ha.. dock har jag inte hittat några som klickar ännu.

den här veckan ska bli rolig tycker jag. jag har lite jobbsaker att styra med, men jag ska försöka säga ifrån om ett par kurser den här veckan och på onsdag ska jag träffa atte, min klasskamrat från estetiska programmet! det ska bli helkul, för jag har saknat den där filuren ända sen hon flydde iväg för plugg. man märker oftast inte hur mycket man saknar att vara med en person förren man tappat kontakten, tråkigt tycker jag. men förhoppningsvis blir det catching up och annat trevligt.

nu tänkte jag lägga in ett par bilder från när jag var i linköping i lördags och träffade sara och hennes nya kille! se om det finns något värt att styra med i photoshop kanskke? annars har jag plan b - senaste cosmopolitan. ♥


source

this is the first day of my life

gulliga människor som känner att dom vill rösta på mig i en veckans blogg tävling gör det här. jag är nummer tre och blir mycket glad av röster! latero


we'll love you for your life


feelings and men

vaken! börjar dagen med att peppa med soko - i'll kill her medan jag sminkar mig. inatt har jag fortsatt med mina obehagliga drömmar med spindlar. jag bara förstår inte vart det kommer ifrån? jag har typ aldrig direkt varit särskilt rädd för spindlar - men fan vad jag drömmer om superstora äckliga långa spindelben och massa annat. och att jag blir biten. sen vaknar jag och har ont här och där. jag har tillochmed läst min drömtydar'bok och den snackar bara skumma saker om sex? believe me - it's not a problem, haha. och förutom det så såg jag också i min dröm vad min nästa tatuering ska bli! ih, i'm so excited. och så fick jag äntligen göra den i london.

saksamma, nu är jag som sagt vaken och måste skynda mig innan det börjar tuta här nere på gatan. ha en bra kväll!