en midsommarnattsdröm


klockan 3.26'tankar.


såhär känner jag för dig. precis som den finaste sommardagen, precis som blommorna vi blåser på, precis som att vi har likadana tandborstar - fast min är lila & din är blå, precis som att dricka oboy, precis som avatar, precis som din min du gör när du tänker "jepp!", precis som sättet du berättar saker bara för mig, precis som att du helt plötsligt bara kan säga någonting helt out of the blue som gör mig jätteglad i flera dagar, precis som att när du pussar mig i nacken så kittlas det i hela kroppen, precis som att det aldrig känt såhär, precis som om jag vore helt galet kär i dig.


yesterday seems like a dream to me now.nu är både våran födelsedag och våra ungdomsår förbi. vad kan man säga om tonåren egentligen? det kan låta klyschigt men kanske att det är en tid att hitta sig själv. veta vem man är, vad man vill och vem man kan lita på. men 20years and counting.. jag vet det inte än. ibland känns det som om jag bara är en vilsen liten nisse, som chansar sig igenom det mesta. herregud vad jag gjort misstag. jag är bara lycklig över att jag har en riktig bästis, som alltid finns där och som alltid är bäst. bäst på att vara bästis. det är nog inte en slump att allt som händer mig händer dig (and vice versa), vi måste vara gjorda för varandra.

jag skulle kunna leva med henne förevigt. "and i know i wont forget when we met last (last, last, last, last, last, last..) summer".


you and you and you and you.


jag är kär i fredrik. väldigt kär i fredrik.